.


.


...Jos van de Merwe - sologitaar.
...Jos speelde in de jaren 60 o.a. in de band Mr. Jinks, later in diverse rock- blues- en Shadows-gerelateerde bands.
...Jos speelt tevens al meer dan 20 jaar in de Zeeuwse band "Flashback", waarmee hij ook in Berkel Enschot heeft gestaan tijdens een van de Shadows-meetings.
...Door terugkomst in Vlaardingen, na 35 jaar in Belgie te hebben gewoond en over de gehele wereld te hebben gewerkt, vindt Jos het leuk om ook in The Revivals te musiceren.
...Professie: Ex-zelfstandig ondernemer.
...Hobby's: Muziek en techniek.
.

...Ger Ochse - slaggitaar.
...Ger werd met name geinspireerd door de muziek van The Tielman Brothers (Indo rock) en speelde vanaf de jaren 60 in o.a. "The Greenstars" en "The Dangers".
...Na een aantal jaren muziek te hebben gemaakt in zijn eigen homestudio, begon het toch weer bij Ger te kriebelen om live muziek te maken.
...Met zijn vaste maatje Kees de Jong van "The Dangers" weer een (Indo rock)band begonnen en na 40 jaar een 'doorstart' gemaakt van "The Dangers", waar Ger ook nog steeds deel van uit maakt.
...Professie: Ex-ict'er
...Hobby's: Muziek, tennis, fotografie, computeren, etc.
.

...Wim Phernambucq - basgitaar.
...Wim begon met slaggitaar spelen rond 1970 en heeft veel gemusiceerd in bruiloft en partijen-bands. Wim heeft tevens invalwerk gedaan in vele bands.
...Wim heeft jaren in de band "The Silvers" gemusiceerd met zanger/conferencier Chris Rijsdijk, de Rotterdamse Johnny Jordaan !
...Later ging Wim bas spelen, e.e.a. tot vandaag de dag. Diverse andere bands waar Wim in gemusiceerd heeft: "Le Meteor", "The Starlights", "New Medium", "The Moondogs", "The Mainteam" etc.
...Professie: Ex-schade-expert in de autobranche.
...Hobby's: Muziek, modelspoorbaan (Märklin), wat werkzaamheden voor laatste baas en af en toe een cruise maken met zijn gade.
.

...Henk Westerdijk - drums.
...Henk speelde eind sixties in de Vlaardingense band "Sidharta" (met o.a. Jan de Ligt). Later volgden de Shadows-gerelateerde bands "The Scouts", "Men of Mystery" en "The Stingrays".
...In 2000 nam Henk een cd op met oud-LS-klasgenoten van de Nic. Beetsschool (NBS-band). Korte tijd speelde hij in de "Shades of Grey", "The Mainteam", "The Classic Rockers" en "Harry's Ouwe Lullen Band".
...Henk was stand-by in het "combo Toos Endlich". Heden ten dage maakt Henk tevens deel uit van ensemble "Insulinde" te Vlaardingen en is standje-by bij schipperskoor Eb & Vloed te Zwijndrecht.
...Professie: Ex-testleider/senior-engineer Telecommunicatie bij KPN en VW-Telecom.
...Hobby's: Muziek, genealogie, websites maken/onderhouden, oud-Vlaardingen, fotografie/film, klussen, kanarie Cobus, etc.
.

...Deze pasfoto's zijn tijdelijk geplaatst en worden later vervangen door officiële exemplaren.